Valorile si principiile noastre etice

values_ethical_principles_ro
values_ethical_principles_ro

VALORILE NOASTRE


Valorile noastre sunt incorporate in codul genetic al L'Oréal . Ele continua in aceasta zi sa se exprime in actiunile de zi cu zi a tuturor echipelor noastre din intreaga lume. Aici este un prim-plan ale celor sase valori fondatoare ale Grupului.

Daca de mai mult de un secol, L'Oréal s-a dedicat unei singure afaceri, frumusetea, este datorita Pasiunii pentru aceasta. O pasiune pentru ceea ce produsele cosmetice pot oferi femeilor si barbatilor: bunastarea, increderea in sine, o deschidere fata de ceilalti, o pasiune pentru o afacere care pune umanitatea si cultura in prioritatile sale. Deoarece crearea de produse de frumusete presupune explorarea de culturi diferite, a sti cum sa-i asculti pe ceilalti, intelegerea traditiilor lor, anticiparea nevoilor acestora... Fara aceasta pasiune, aventura L'Oréal nu ar fi fost niciodata posibila.

Inovarea este, de asemenea, una dintre valorile noastre fundamentale. Noi nu uitam ca firma noastra a fost fondata de un cercetator. Inovatia este absolut necesara, deoarece frumusetea este o cautare fara sfarsit, care necesita in mod constant un nivel mai ridicat de performanta. La L'Oréal, este vitala. Dorinta neincetata de a impinge limitele cunoasterii este un mijloc de a fi deschis la noi oportunitati pentru crearea de produse care sunt cu adevarat diferite, surprinzatoare. Pentru a ramane mereu cu un pas inainte.

Deoarece nu exista nicio inovatie fara indrazneala, fara a lua initiative, L'Oréal a oferit intotdeauna prioritate si flexibilitate personalului sau. Talentul antreprenorial, un sinonim pentru autonomie, provocare si aventura, a fost intotdeauna incurajat si a crescut la un stil de management specific. Astazi este inca forta motrice din spatele unui grup care se bazeaza in primul rand pe incredere in personalul sau competent si talentele lor.

O alta valoare care ne-a condus inca de la crearea Grupului cu mai bine de un secol in urma, este deschiderea și receptivitatea. Ascultarea consumatorilor si intelegerea culturii lor, deschiderea spre ceilalti si aprecierea diferentelor sunt prioritati absolute pentru a putea raspunde nevoilor infinite de frumusete din intreaga lume. Acestea sunt inseparabile de afacerea si misiunea noastra. 

Aceste patru valori sunt indisolubil legate de o a cincea valoare, cautarea de excelenta. O valoare care afecteaza fiecare aspect al afacerii, in fiecare tara. " Fa-l si strica-l, in scopul de a se intrece pe sine ". Acest lucru a fost maxima lui Eugène Schueller, fondatorul L'Oréal , si exprima un mod de a fi, o cautare constanta pentru perfectiune. Noi toti impartasim aceasta dorinta de a ne depasi in furnizarea de cele mai bune produse pentru clientii nostri.

In cele din urma, daca Grupul urmareste inovarea sau intreprinderea, a facut intotdeauna acest lucru cu responsabilitate si respect. Prima inventie L'Oréal, " vopseaua de par in conditii de siguranta ", a fost deja o expresie a acestei preocupari fundamentale pentru eficienta, siguranta si inofensivitatea produselor noastre. O cerinta absoluta, de la bun inceput. Dar sentimentul nostru de responsabilitate merge mult departe de atat. Ca lider mondial in frumusete, avem mai presus de toate datoria de a pastra frumusetea planetei si de a contribui la bunastarea angajatilor nostri si a comunitatilor in care suntem prezenti.

Principiile noastre etice


Principiile noastre sunt Integritatea, Respectul, Curajul si Transparenta .

Principiile noastre etice formeaza cultura noastra, stau la baza reputatiei noastre si trebuie sa fie cunoscute si recunoscute de catre toti angajatii L'Oréal.

Integritatea , deoarece actionand cu integritate este vital pentru construirea si mentinerea increderii si a bunelor relatii.

Respectul pentru ca ceea ce facem are un impact asupra vietii multor oameni.

Curajul pentru ca problemele etice sunt rareori usoare, dar trebuie sa fie abordate.

Transparenta pentru ca trebuie sa fii intotdeauna sincer, increzator si sa fii in masura sa-ti justifici actiunile si deciziile.