Valorile și principiile noastre etice

values_ethical_principles_ro
values_ethical_principles_ro

VALORILE NOASTRE


Valorile noastre sunt încorporate în codul genetic al L'Oréal. Ele continuă să se exprime în acțiunile de zi cu zi ale tuturor echipelor noastre din întreaga lume. Aici este un prim-plan ale celor șase valori fondatoare ale Grupului.

Dacă de mai mult de un secol, L'Oréal se dedică unei singure afaceri, frumusețea, este datorită Pasiunii pentru aceasta. O pasiune pentru ceea ce produsele cosmetice pot oferi femeilor și bărbaților: bunăstarea, încrederea în sine, o deschidere față de ceilalți, o pasiune pentru o afacere care pune umanitatea și cultura în prioritățile sale. Deoarece crearea de produse de frumusețe presupune explorarea de culturi diferite, a ști cum să-i asculți pe ceilalți, înțelegerea tradițiilor lor, anticiparea nevoilor acestora... Fără aceasta pasiune, aventura L'Oréal nu ar fi fost niciodată posibilă.

Inovarea este, de asemenea, una dintre valorile noastre fundamentale. Noi nu uităm că firma noastră a fost fondată de un cercetător. Inovația este absolut necesară, deoarece frumusețea este o căutare fără sfârșit, care necesita în mod constant un nivel mai ridicat de performanță. La L'Oréal, este vitală. Dorința neîncetată de a împinge limitele cunoașterii este un mijloc de a fi deschis la noi oportunități pentru crearea de produse care sunt cu adevărat diferite, surprinzătoare. Pentru a rămâne mereu cu un pas înainte.

Deoarece nu există nicio inovație fără îndrăzneală, fără a lua inițiative, L'Oréal a oferit întotdeauna prioritate și flexibilitate personalului său. Talentul antreprenorial, un sinonim pentru autonomie, provocare și aventură, a fost întotdeauna încurajat și a crescut la un stil de management specific. Astăzi este încă forța motrice din spatele unui grup care se bazează in primul rând pe încredere în personalul său competent și talentele lor.

O altă valoare care ne-a condus încă de la crearea Grupului cu mai bine de un secol în urmă, este deschiderea și receptivitatea. Ascultarea consumatorilor și înțelegerea culturii lor, deschiderea spre ceilalți și aprecierea diferențelor sunt priorități absolute pentru a putea răspunde nevoilor infinite de frumusețe din întreaga lume. Acestea sunt inseparabile de afacerea și misiunea noastră. 

Aceste patru valori sunt indisolubil legate de o a cincea valoare, căutarea de excelență. O valoare care afectează fiecare aspect al afacerii, în fiecare țară. "Fă-l și strică-l, în scopul de a se întrece pe sine". Acest lucru a fost maxima lui Eugène Schueller, fondatorul L'Oréal, și exprimă un mod de a fi, o căutare constantă pentru perfecțiune. Noi toți împărtășim această dorință de a ne depăși în furnizarea celor mai bune produse pentru clienții noștri.

În cele din urmă, dacă Grupul urmărește inovarea sau întreprinderea, a făcut întotdeauna acest lucru cu responsabilitate și respect. Prima invenție L'Oréal, "vopseaua de păr în condiții de siguranță", a fost deja o expresie a acestei preocupări fundamentale pentru eficiența, siguranța și inofensivitatea produselor noastre. O cerință absolută, de la bun început. Dar sentimentul nostru de responsabilitate merge mult departe de atât. Ca lider mondial în frumusețe, avem mai presus de toate datoria de a păstra frumusețea planetei și de a contribui la bunăstarea angajaților noștri și a comunităților în care suntem prezenți.

Principiile noastre etice


Principiile noastre sunt Integritatea, Respectul, Curajul și Transparența .

Principiile noastre etice formează cultura noastră, stau la baza reputației noastre și trebuie să fie cunoscute și recunoscute de către toți angajații L'Oréal.

Integritatea, deoarece acționând cu integritate este vital pentru construirea și menținerea încrederii și a bunelor relații.

Respectul, pentru că ceea ce facem are un impact asupra vieții multor oameni.

Curajul, pentru că problemele etice sunt rareori ușoare, dar trebuie adresate.

Transparența, pentru că trebuie să fii întotdeauna sincer, încrezător și să fii în masură să-ți justifici acțiunile și deciziile.