Codul de Etică în Afaceri și Politica Speak Up

Codul nostru de Etică în Afaceri este documentul de referință pentru etica în cadrul L'Oréal și îi ajută pe angajați, manageri și directori să trăiască cu spiritul L'Oréal în activitatea lor profesională de zi cu zi.

Carta Eticii disponibila in 43 de versiuni si 35 de limbi
Carta Eticii disponibila in 43 de versiuni si 35 de limbi

Codul de Etică în Afaceri L'Oréal este documentul de referință, "Constituția" care ghidează acțiunile, inspiră alegerile și aduce principiile etice ale Grupului în viața profesionala de zi cu zi a fiecărui angajat. Acesta se aplica tuturor angajaților Grupului L'Oréal și filialelor sale din întreaga lume. De asemenea, se aplică tuturor administratorilor și directorilor Grupului L'Oréal și filialelor sale. Fiecare angajat primește un exemplar pentru uz personal atunci când se alătură Grupului.

Pentru prima dată emis în anul 2000, Codul de Etică în Afaceri a fost actualizat în 2007, cu ajutorul angajaților prin intermediul grupurilor consultative internaționale care au avut loc in Asia, Europa, America de Nord și America Latină. Codul a fost apoi validat de fiecare Country Manager, Director de Resurse Umane și consilier juridic local, pentru a se asigura că are aplicabilitate la nivel local. Pentru a sublinia importanța acestui document, Președintele si Directorul Executiv al L'Oréal a semnat prefața, iar introducerea este semnată de întregul Comitet Executiv. Angajații sunt încurajați să-și dea feedback-ul cu privire la Codul de Etică în cursul revizuirii periodice.

Codul de Etică în Afaceri stabilește regulile de bună conduită care sunt așteptate de la angajații L'Oréal. Acesta este disponibil in 45 de limbi. Acesta este, de asemenea, publicat în braille în limba engleză și în limba franceza, mulțumită asociației HauyValentin, care ajută oamenii cu probleme de vedere. La L’Oréal, credem că toata lumea aspiră către frumusețe. Misiunea noastră este de a ajuta bărbații și femeile din întreaga lume să conștientizeze această aspirație și să-și exprime adevărata personalitate lumii întregi. Este ceea ce dă înțeles si valoare afacerii noastre și carierei angajaților noștri. Noi suntem mândri de munca noastră.

 

DESCARCĂ CODUL DE ETICĂ

 


Speak Up


Ambiția L’ORÉAL este de a fi o companie exemplară.

Concret, respectarea legii și a Principiilor noastre Etice – IntegritateRespectCuraj și Transparență - sunt esențiale.

Recunoaștem că, în anumite momente, unele lucruri nu vor merge perfect sau va fi loc de îmbunătățiri. Cu cât aflăm mai repede, cu atât putem lua măsurile de îndreptare.

Politica Speak Up a L’ORÉAL are în vedere clarificarea modului în care Angajații L’ORÉAL, Personalul Extern, precum și Părțile Interesate se pot exprima și pot crea o raportare Speak Up.

 

Click aici pentru a accesa Politica Speak Up a L’ORÉAL ROMANIA.

 

Click aici pentru a accesa website-ul Speak Up al L’ORÉAL și a crea o raportare Speak Up.

Politici ale Grupului, suplimente ale Codului de Etică în Afaceri


În plus față de Cod, trei subiecte sunt abordate într-o politică specifică a grupului: angajarea copiilor de către furnizori și subcontractori, restructurarea corporativă responsabilă și angajarea rudelor și a prietenilor.

  DESCARCĂ UNA DINTRE POLITICILE SPECIFICE ALE GRUPULUI

Descărcați coduri de etică