L'Oréal susține United Nations Global Compact

L’Oréal susține United Nations Global Compact din 2003. Această inițiativă majoră a Națiunilor Unite încurajează integrarea principiilor sociale, de mediu și de guvernare în activitățile de afaceri.

Logo-ul The Global Compact We Support
Logo-ul The Global Compact We Support

În cadrul United Nations Global Compact, L'Oréal este angajat în sprijinirea și punerea în aplicare, în sfera sa de influență, a celor zece principii fundamentale referitoare la drepturile omului, standardele de muncă, mediu și lupta împotriva corupției.

Drepturile Omului


L'Oréal sustine Declaratia Mondial a Drepturilor Omului. In special, grupul doreste sa ajute la incetarea exploatarii copiilor in locurile de munca. L'Oréal a ales sa seteze varsta minima de angajare la 16 ani pentru toti angajatii.

Munca


L'Oréal asigura faptul ca drepturile muncitorilor sunt respectate si contribuie la abolirea tuturor formelor de discriminare.

Lupta impotriva coruptiei


L'Oréal sustine lupta impotriva coruptiei si declara public o politica de zero-toleranta importiva coruptiei. Politica anti-coruptie din Codul de Etica in Business L'Oréal se aplica pentru toti angajatii, ofiterii si directorii si membrii Group Executive Commitee si toate filialele din intreaga lume.

Mediul inconjurator


L'Oréal este de mult timp implicat in promovarea conservarii mediului inconjurator si protectia biodiversitatii. Este angajat sa reduca semnificativ efectele sale asupra mediului.