BARBARA LAVERNOS
Executive Vice-President Operatiuni

Nascuta in 1968, in L’Oréal din 1991.

ComEx_BarbaraLavernos

Barbara Lavernos este Chief Techonology and Operations Officer și membru al Comitetului Executiv din 2014. Coordonează lanțul valoric al tuturor brandurilor Grupului L’Oréal de la design-ul și dezvoltarea produselor la achiziții și producție către lanțul valoric global (7 miliarde de produse). Barbara, împreună cu echipele sale, conduce transformarea majoră a departamentului de Operațiuni în ceea ce privește e-commerce și Industry 4.0.

Barbara este responsabilă și de strategia IT (Global Information Technology) a Grupului, împreună cu echipele IT la nivel global.

Înainte de poziția actuală, Barbara a fost Managing Director în Travel Retail. Barbara s-a alăturat L’Oreal în urmă cu 26 de ani și se bucură de o carieră bogată și diversă, ocupând diferite poziții, precum Global Chief Procurement Officer pentru Grupul L’Oreal. A deținut responsabilități diverse în Dezvoltarea de Produse și Achiziții, precum și cea de Director de Fabrică în Franța. Inginer ca profesie, Barbara este absolventă a Hautes Études d'Ingénieur (HEI Franta).