Exemple cheie

subtopic3_key_examples
subtopic3_key_examples

Liderul mondial în frumusețe, L’Oréal este prezentă în 140 de țări. Prin implementarea de inițiative pentru diversitate relevante pentru societățile în care trăiesc și lucrează membrii echipei noastre, avem premise să atingem un nivel de includere și mai extins în întreaga lume.

Gen

Portugalia: L’Oréal Portugalia a inițiat un parteneriat cu Girl Move, o fundație cu două obiective cheie: susținerea fetelor din Mozambic și instruirea angajaților noștri ca mentori.


Franța
: L'Oréal Paris este un partener și un sponsor al Forumului Elle Active din 2015. Organizat de Elle Magazine Foundation, forumul are ca scop susținerea femeilor la locul de muncă și crearea unui echilibru sănătos între viața profesională și cea personală. Acesta are loc anual în Paris, Lyon și Bordeaux.

 

Dizabilități

China: L’Oréal China și comerciantul online de top din China JD.com au stabilit împreună „Inclusive Beauty”, un program de instruire pentru echiparea persoanelor cu dizabilități cu abilitățile necesare pentru poziții în domeniul online retail.

India: L’Oréal India a lansat R.I.D.E (Recruitment Initiative for Disabled Enablement). Auditurile privind accesibilitatea și atelierele de conștientizare ajută compania să obțină noi angajați cu dizabilități în Finanțe, Resurse Umane și Operațiuni. Urmăriți filmul

Brazilia: L’Oréal Brazilia s-a concentrat pe facilitatea accesului digital și navigarea pentru toți, în mod deosebit pentru persoane cu dizabilități. Inițiativa a început în 2015 cu Voz da Beleza, primul portal pentru consumatori 100% accessibil. Vizitați website-ul

 

Etnie și categorii sociale

Olanda: L’Oréal Olanda a încheiat un parteneriat cu ECHO pentru programul de mentorat Everybody Has Talent, care aduce împreună studenți multiculturali și angajați L’Oréal (http://echo-net.nl). Programul este conceput pentru a crește nivelul de conștientizare, pentru a furniza orientare și a extinde orizonturile profesionale.

Pakistan: L’Oréal Pakistan a încheiat un parteneriat cu iCARE pentru a instrui 10 adulți tineri din comunități vulnerabile pentru oportunități de lucru în saloane de coafură.

SUA: L’Oréal SUA este acum un membru al CEO Action for Diversity & Inclusion™, o coaliție în creștere care cuprinde 250 de Directori generali executivi care promit să avanseze diversitatea și includerea în cadrul organizațiilor lor.