Angajament recunoscut

Angajamentele L'Oréal cu privire la diversitate si actiunile concrete care rezulta din acestea sunt frecvent recunoscute si recompensate cu premii internationale.

Logo-ul L'Oréal Diversitate & Echitate
Logo-ul L'Oréal Diversitate & Echitate

2012


La data de 31 iulie 2012, L'Oréal SUA a primit Premiul "Diversitate si Incluziune" (DANDI) pentru angajamentul sau si actiunile inovatoare cu privire la Diversitate.Octombrie. L'Oréal Mexic a primit Eticheta "Model de Egalitate de Gen" pentru egalitatea profesionala de gen acordata de Ministerul mexican pentru femei.


Septembrie. L'Oréal Maroc a primit un premiu in cadrul celei de-a 8-a “Intalniri Internationale pe tema Diversitatii, pentru Reveal, un joc de afaceri inovativ al L’Oréal, care ajuta la detectarea talentelor, diverse din punct de vedere social.


Aprilie. L'Oréal Canada a primit premiile "Cei mai buni angajati din diversitate", in semn de recunoastere a programului lor de formare profesionala pentru angajati "Valorificarea Diferentelor dintre Generatii", care promoveaza intelegerea diferentelor si deschiderea fata de ceilalti.


Decembrie. Entitatile suplimentare L'Oréal au primit Eticheta Standardului European de Egalitate de Gen: Tarile Baltice, Republica Ceha, Portugalia si Polonia, care atesta progresele realizate in domeniul egalitatii profesionale de gen in filiale L'Oréal din Europa.

2009


In 2009, L'Oréal SA a obtinut timp de patru ani eticheta de Diversitate in Franta, in semn de recunoastere a angajamentului grupului fata de sanse egale, promovarea diversitatii si prevenirea discriminarii.

2007


In 2007, L'Oréal a fost cotata ca fiind una dintre companiile cele mai etice din lume de catre Revista Ethisphere, o publicatie a Consiliului Ethisphere* care subliniaza legaturile stranse care exista intre profit si etica.

2006


In 2006, in Praga, L'Oréal a primit premiul Inovatie Corporativa in Diversitate acordat de Consiliului Mondial de Conducere din domeniul Diversitatii. Aceasta a fost prima data cand grupul a primit o recunoastere internationala pentru diversitatea culturala a produselor sale.

2005


In 2005, Sir Lindsay Owen-Jones a primit Premiul "International Leadership" acordat de Liga Anti-defaimare, o organizatie americana dedicata combaterii tuturor formelor de discriminare.

2004


In 2004, L'Oréal a primit Premiul "Diversity Best Practices Global Leadership" pentru angajamentul sau de a crea un mediu care promoveaza diversitatea angajatilor, clientilor si furnizorilor.

2011


In 2011, L'Oréal a obtinut prima eticheta europeana pentru egalitate profesionala, Standardul European de Egalitate de Gen (GE-ES), pentru sapte tari: Franta, Italia, Spania, Belgia, Germania, Anglia si Irlanda.L'Oréal Belgia a primit din Regiunea Bruxelles, Eticheta de Diversitate in semn de recunoastere a angajamentului lor fata de Diversitate, atat in ​​interiorul companiei, oferind un curs de formare profesionala privind diversitatea tuturor angajatilor, fata de egalitatea de sanse atat a femeilor, cat si a barbatilor, .. precum si in exteriorul acesteia, de exemplu, sponsorizarea lor pe un site de recrutare dedicat persoanelor cu dizabilitati.