L'Oréal a fost recunoscuta de Consiliul Mondial de Conducere din domeniul Diversitatii

In 2006, in Praga, L'Oréal a primit premiul Inovatie Corporativa in Diversitate acordat de Consiliul Mondial de Conducere din domeniul Diversitatii. Pentru prima data, grupul a fost recunoscut pe plan international pentru diversitatea culturala a produselor sale.

L'Oréal a fost recunoscuta de catre "World Diversity Leadership Council" pentru initiativele sale de diversitate si, in special, pentru produsele sale inovatoare lansate prin marcile sale. Aceasta este prima data cand L'Oréal primeste o recunoastere internationala pentru diversitatea culturala a produselor sale.

L'Oréal a fost una dintre cele patru companii care au primit distinctii pentru inovare in managementul diversitatii in cadrul Summit-ului "World Diversity Leadership Council" care a avut loc la Praga in 2006. L'Oréal a fost selectata de un juriu de directori executivi de diversitate corporativa. Ei au recunoscut capacitatea sa de a oferi produse adaptate la nevoile consumatorilor din intreaga lume. La acest forum au participat 200 de oficiali ai organizatiilor cu conducere corporativa, guvernamentale si neguvernamentale din intreaga lume.

"Ceea ce face ca acest premiu sa fie unic este faptul ca, intr-adevar, se potriveste cu activitatea principala a L'Oréal: crearea de produse inovatoare, care se adreseaza nevoilor consumatorilor la nivel mondial. Suntem cu adevarat incantati sa primim aceasta recunoastere pentru eforturile noastre de lunga durata si angajamentul fata de diversitatea culturala a produselor, marcilor si fortei noastre de munca", a declarat Ed Bullock, Vice President for Diversity L'Oréal Statele Unite ale Americii, primind premiul in numele lui Sir Lindsay Owen-Jones, President of L’Oréal.

L'Oréal are 23 de marci internationale de origine americana, europena si asiatica, inclusiv Soft Sheen Carson, Shu Uemura, Lancôme, Maybelline si Giorgio Armani. L'Oréal are 14 centre de cercetare si 13 centre de evaluare in intreaga lume, inclusiv un centru de cercetare pentru Parul si Pielea Populatiei Etnice in Chicago si un Centru Pudong inaugurat recent pentru Parul si Pielea Populatiei Asiatice in China.

Lansat in 2004, Summit-ul Mondial de Conducere din domeniul Diversitatii a devenit un forum de profil inalt pentru abordarea provocarilor si a oportunitatilor legate de managementul diversitatii. Douglas Freeman, Co-Chair al Comitetului de Selectie pentru Consiliul Mondial de Conducere din domeniul Diversitatii a spus: "L'Oréal s-a remarcat prin capacitatea sa de a face din produsele sale un vector al diversitatii."