L'Oréal castiga premiul in Statele Unite

In 2004, L'Oréal a fost numita castigatoarea primului Premiul "Diversity Best Practices Global Leadership" pentru angajamentul sau de a crea un mediu de diversitate pentru angajatii, clientii si furnizorii L'Oréal.

Acest premiu plaseaza L'Oréal printre cele mai dinamice companii din domeniul diversitatii datorita modului in care isi gestioneaza activitatea, angajatii si relatiile sale comunitare. Simbolizeaza eforturile conducerii la nivel superior a L'Oréal de a crea o cultura corporatista care sa promoveze diversitatea.

"Suntem foarte onorati sa primim acest premiu mondial in semn de recunoastere a initiativelor noastre de diversitate", declara Dl Owen-Jones. "Cultura companiei noastre incurajeaza si apreciaza diversitatea. Intr-o mare masura, puterea noastra provine din diversitatea echipelor noastre. Oameni de toate originile si culturile, cu varste si niveluri de experienta diferite, lucreaza impreuna in fiecare zi, stimuland inovarea si incurajand dezvoltarea personala."

Criteriile pentru acest distins premiu includ un angajament pentru diversitate prin relatiile corporatiste cu comunitatea, partenerii si furnizorii, precum si un sprijin activ al conducerii de nivel superior pentru promovarea diversitatii.

"Eforturile L'Oréal de a face din diversitate o obligatie comerciala precum si una sociala nu sunt doar demne de recunoscut, ci ele sunt un exemplu extraordinar care poate fi urmat de alte companii," a declarat D-ul Edie Fraser, presedintele si fondatorul Diversity Best Practices si al Retelei Femeilor de Afaceri.