L'Oréal obtine Eticheta de Diversitate in Franta

In 2009, L'Oréal a primit eticheta de diversitate in Franta, in semn de recunoastere a angajamentului sau de a promova egalitatea de sanse, diversitatea si nediscriminarea.

La data de 14 mai 2010, L'Oréal a primit Eticheta de Diversitate in Franta. Acordata de catre Ministrul pentru Imigratie, Integrare, Identitate Nationala si Dezvoltare Generala, eticheta recunoaste angajamentul L'Oréal de promovare a egalitatii de sanse, diversitatii si nediscriminarii.

Procesul de obtinere a Etichetei implica o analiza a diversitatilor companiei si a politicilor sale anti-discriminare in activitatile sale si in managementul resurselor umane.

Odata ce acest proces este finalizat, eticheta de diversitate este acordata de AFNOR Certification, un organism extern independent, la recomandarea Comisiei permanente de etichetare, asociate cu guvernul francez, sindicatele si ANDRH (Asociatia Nationala a Directorilor de Resurse Umane).

Dupa semnarea Cartei de Diversitate in 2004, obtinerea etichetei sprijina eforturile continue ale L'Oréal de a imbunatati in mod constant politicile pentru sanse egale si de a promova diversitatea la locul de munca.