L'Oréal Statele Unite primeste Premiile "Diversitate si Incluziune" (DANDI).

La data de 31 iulie 2012, L'Oréal SUA a primit Premiul "Diversitate si Incluziune" (DANDI) pentru angajamentul sau si actiunile inovatoare cu privire la Diversitate.

Premiul  “Diversity and Inclusion” (DANDI) 2012
Premiul  “Diversity and Inclusion” (DANDI) 2012

Create in anul 2012, Premiile "Diversitate si Incluziune" (Premiile DANDI) recunosc persoanele si organizatiile care demonstreaza un angajament exceptional fata de promovarea diversitatii si incluziunii in cadrul echipelor lor, la locurile de munca si pe pietele lor, in general. Gazduita de Tai Beauchamp, un expert din cadrul Style si Lifestyle, si sponsorizata de Revista Diversity Global, Diversity Woman, Sugarleaf Vineyards, The New York Times si Mars North America, ceremonia este prima de acest gen care reuneste 22 de organizatii si persoane fizice reprezentate in mai multe categorii.

Dupa o primire calduroasa si cuvinte de multumire din partea organizatorilor, Cheryl Gentry si Snipes Sherry, seara a inceput cu un discurs de deschidere sustinut de Janet Torres, Senior Policy Analyst in Camera Executiva a biroului guvernatorului Andrew M. Cuomo si de reverendul George Edward Holmes, un membru al Grupului de Lucru al Conducerii Clerului National African si American al Presedintelui Barack Obama. Toti participantii au subliniat importanta initiativelor privind diversitatea si incluziunea in mediul de lucru.