L'Oréal una dintre cele mai etice companii

In 2007, L'Oréal a fost cotata ca fiind una dintre companiile cele mai etice din lume de catre Revista Ethisphere, o publicatie a Consiliului Ethisphere* care subliniaza legaturile stranse care exista intre profit si etica.

L'Oréal a fost cotata ca fiind una dintre companiile cele mai etice din lume de catreRevista Ethisphere, o Ethisphere Council* publicatie care subliniaza legaturile stranse care exista intre profit si etica.

Companiile selectate de Revista Ethisphere au demonstrat un comportament exemplar in materie de etica si o conformitate cu reglementarile, in angajamentul lor etic si social, precum si in relatiile cu comunitatile in care isi desfasoara activitatea.

"L'Oréal este onorata sa fie recunoscuta ca una dintre cele mai etice companii din lume", a declarat Emmanuel Lulin, Director of Ethics L'Oréal. "Suntem convinsi ca firmele care fac afaceri cu integritate, care isi respecta angajatii si care demonstreaza o cetatenie corporativa responsabila beneficiaza de un avantaj strategic de necontestat. Aceasta recunoastere este o incurajare minunata pentru noi toti de a continua pe aceasta cale."

Revista Ethisphere ofera o perspectiva cititorilor sai cu privire la modul de a crea un avantaj competitiv durabil prin practici comerciale etice si cetatenie corporativa.

Redactorii revistei au ales mai putin de 100 de companii din mai mult de 5.000 de organizatii analizate pe o perioada de sase luni. Companiile au fost selectate pe baza unui proces riguros de screening in opt pasi, si au fost, apoi, evaluate pe baza a noua criterii etice de conducere.

*Despre Consiliul Ethisphere.

Consiliul Ethisphere a fost creat in 2006 de catre Corpedia, un lider in evaluarea riscurilor, si de catre Institutul de Practica a Dreptului, o organizatie non-profit care se ocupa cu cresterea profesionalismului avocatilor. Pentru mai multe informatii cu privire la Consiliul Ethisphere