Sir Owen-Jones a primit un premiu de la Asociatia Anti-defaimare

In 2005, Sir Lindsay Owen-Jones a primit Premiul de Conducere la nivel International acordat de Asociatia Anti-Defaimare, o organizatie americana dedicata combaterii tuturor formelor de discriminare.

In 2005, Sir Lindsay Owen-Jones a primit "International Leadership Award" acordat de Asociatia Anti-defaimare, - ADL - o organizatie americana dedicata combaterii tuturor formelor de discriminare. Sir Lindsay a avut posibilitatea de a cita importantele eforturi depuse de personalul sau: "Exista mai mult de 50.000 de oameni in cadrul L'Oréal din intreaga lume care s-au straduit sa asigure sanse egale si diversitate in munca pe care o depunem cu pasiune in fiecare zi."

Abraham H. Foxman, ADL National Director, a spus, "Sir Lindsay si-a materializat viziunea, facand din L'Oréal nu doar cea mai mare companie de cosmetice din lume, ci si un lider in promovarea diversitatii si respectarea culturii si identitatii, stabilind standardele care urmeaza a fi imitate. L'Oréal si ADL au o viziune comuna de a sarbatori "O Planeta de Frumusete Diversa."

Laureat al Premiului Nobel, Elie Wiesel l-a intampinat pe Sir Lindsay cu un discurs emotionant. "L' Oréal se ocupa de corp, iar eu provin dintr-o familie cu traditie ascetica. In adolescenta mea, am fost o persoana ascenta. Corpul nu a contat pentru mine. Ce a contat a fost mereu mintea, sufletul si spiritul. Si apoi am inteles ca, de fapt, nu se poate unul fara celalalt. Fiinta umana este ambele: o combinatie de gust pentru frumusete, pasiune pentru adevar si cu siguranta un sentiment de solidaritate. Aceasta este o mare virtute."