Hong Kong

Ateliere protejate L'Oréal in Hong Kong
Ateliere protejate L'Oréal in Hong Kong

Un spatiu de lucru protejat pentru etichetare

Din anul 2003, L'Oréal Hong Kong a contat pe Sun Chui, una dintre cele patru ateliere protejate administrate de catre Asociatia Hong Chi, pentru etichetarea produselor sale. Aceasta companie ofera locuri de munca protejate pentru adultii cu dizabilitati minore de dezvoltare.

"My corner", o cafenea diferita

In incinta L'Oréal Hong Kong, cafeneaua "My Corner" este un loc destinat relaxarii angajatilor dupa munca. My Corner nu este o cafenea obisnuita, deoarece din vara anului 2011, aceasta a fost condusa de catre doi stagiari care au absolvit cursurile Centrului de Formare Profesionala Hong Chi Pinehill, sub conducerea unui sef de echipa care supravegheaza activitatea de zi cu zi. Acest centru ofera cursuri de formare profesionala persoanelor cu dizabilitati de dezvoltare ca personal in servicii hoteliere, servicii alimentare, in brutarii sau gradinarit. Oportunitatile de stagiatura sunt oferite pe tot parcursul anului absolventilor Hong Chi Pinehill, oferindu-le posibilitatea de a obtine referinte pentru angajatorii lor viitori si de a beneficia de un mediu foarte stimulativ.

"Beautiful Mind", un program de formare profesionala in frumusete

Impreuna cu partenerul sau pe termen lung, Centrul Hong Chi Pinehill, L'Oréal Hong Kong a stabilit un program de formare profesionala in frumusete-coafura pentru studentii centrului cu dizabilitati de dezvoltare, prin profesorii acestora. Acesta este un program de "formare profesionala a formatorilor" oferit de catre o echipa de formatori profesionisti din cadrul L'Oréal Hong Kong. In plus fata de sfaturile oferite in cursul actual, filiala a contribuit si la finantarea lucrarilor de renovare pentru a transforma salile de clasa in saloane de coafura si a furnizat produse.