Mexic

Initiative pentru egalitate profesionala

L'Oréal Mexic si-a multiplicat eforturile pentru a facilita echilibrul dintre viata si munca pentru femei. Patru centre de ingrijire de zi aproape de locul de munca sunt disponibile pentru mamele care lucreaza. In 2011, filiala a creat o camera pentru copii in doua dintre locatiile sale si intr-o a treia locatie in 2012. Aceasta ofera doua gradinite pentru copii sub patru ani. In cele din urma, Mexicul este a doua filiala dupa Italia care a creat un portal intranet si un blog dedicat mamelor care lucreaza. Acesta este online din mai 2012. Pentru aceasta initiativa, L'Oréal Mexic a fost premiata cu eticheta de egalitate profesionala acordata de Ministerul pentru Femei ca "Modelo de Equidad de Genero".

Locuri de munca accesibile pentru persoanele cu dizabilitati

L'Oréal Mexic a primit certificarea acordata de Fundatia Manpower pentru accesibilitatea persoanelor cu dizabilitati la diferite locuri de munca (cele doua fabrici, centru de logistica si sediul companiei).

"Toate talentele sunt binevenite"

Cea mai noua fabrica L'Oréal Mexic, San Luis Potosi, a fost dezvoltata in conformitate cu initiativa "Toate talentele sunt binevenite" privind accesibilitatea. Toate aspectele legate de noua fabrica, de la constructie, la integrarea angajatilor, la recrutarea candidatilor, au fost concepute de echipa de dezvoltare a fabricii pentru a fi pe deplin accesibile.