Spania

Logo-ul L’Oréal
Logo-ul L’Oréal

Impreuna, putem

In 2009, L'Oréal Spania a lansat programul "Juntos podemos" pentru integrarea stagiarilor cu dizabilitati, in parteneriat cu Fundatia Manpower. Aceasta initiativa consta intr-un program de formare profesionala de sase luni pentru a ajuta studentii cu dizabilitati sa isi dezvolte abilitatile intr-un mediu profesional. Instruirea a fost, de asemenea, asigurata de catre angajatii L'Oréal. Aceasta initiativa s-a repetat in fiecare an.

L'Oréal Impulsa pentru tinerii defavorizati

In 2009, prin intermediul Diviziei de Produse Profesionale, L'Oréal Spania a creat un parteneriat cu Asociatia ABD si Asociatia Gypsy pentru a lansa un program specific de sprijinire a tinerilor din medii sociale defavorizate sau din minoritati etnice care sunt frecvent discriminati. In parteneriat cu doua asociatii de specialitate, L'Oréal le-a asigurat acestor persoane burse pentru a le ajuta sa-si obtina diplomele de coafori.

Fabrica Burgos din Spania in parteneriat cu sectorul adaptat

Incepand cu anul 1980, cu alte cuvinte de peste treizeci de ani, fabrica L'Oréal din Burgos, Spania, a fost un partener privilegiat al Aspanias, o companie care se ocupa cu integrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati. Aspanias este responsabila pentru 50% din productia L'Oréal din Burgos si pentru a realiza acest lucru, angajeaza un numar de 65 de persoane. Din 2006, fabrica a devenit, de asemenea, un partener al Servigest. 100% din angajatii acestei intreprinderi au dizabilitati. Produse in pachete Servigest pentru Divizia de Produse Profesionale. 80 dintre angajatii sai sunt detasati sa lucreze in fabrica din Burgos.