Inovatia Anthelios de la La Roche-Posay
Brands

Inovatia Anthelios de la La Roche-Posay

INOVATIA ANTHELIOS

Inovatie pentru pielea sensibila si predispusa la alergii solare. Laboratoarele La Roche-Posay prezinta in exclusivitate MEXOPLEX®. un moment de cotitura tehnologica importanta in stiinta privind protectia solara si prezinta pentru prima data ANTHELIOS Extreme Fluids...

De la crearea sa, Anthelios XL, gama cea mai recomandata de dermatologii din Europa, a asigurat protectie pentru pielea sensibila si predispusa la alergii solare.

Primul brand care beneficiaza de Mexoryl SX® in 1992, urmat de Mexoryl XL® in 1998, Anthelios introduce primul produs de protectie solara la fel de eficient in combaterea razelor UVA scurte, precum si a razelor UVB.

Laboratoarele La Roche-Posay au depasit granitele cosmetologiei solare mentinand in acelasi timp respectul pentru valorile lor: atingerea indubitabila a unei performante mai mari, dar si mai multa toleranta fara compromiterea cosmeticii. Echipele de cercetare s-au angajat sa creasca puterea de protectie, fara a creste numarul filtrelor

Pentru Anthelios, la gama de protectie solara emblematica creata de laboratoarele La Roche-Posay, tentatia de a creste numarul de filtre astfel incat sa sporeasca eficacitatea produsului a fost inimaginabila. O astfel de abordare nu ar insemna doar suprimarea minimalismului, una dintre valorile de baza ale Brandului, dar ar ignora pielea sensibila si predispusa la alergii solare, inerenta expertizei La Roche-Posay.

Dupa testarea si retestarea tuturor combinatiilor posibile de filtre, de mai multe ori si stabilirea cu grija a balantei optime, pentru cercetatori a devenit o certitudine ca Mexoryl®, despre care se credea ca s-au facut investigatii complete, avea mult mai multe resurse neexplorate…MEXOPLEX®.

MEXOPLEX® marcheaza un punct tehnologic de cotitura important in domeniul protectiei solare. O noua generatie de sisteme de filtrare destinate pielii sensibile sau pielii predispuse la alergii solare.