Arginine de L’Oréal Paris
Brands

Arginine de la L'Oréal Paris

Arginine, o descoperire științifica importanta de ingrijire a parului a L’Oréal Paris.

Descoperiti noua gama Arginine Resist X3:

Toata expertiza si know-how-ul celor mai experte formule Elvive Range si de inalta performanta pentru rezultate uluitoare in domeniul ingrijirii parului. Parul a devenit mai frumos, mai viguros si chiar mai stralucitor.

Concentrat puternic de arginina pentru par fragil.

In baza cercetarilor efectuate de Laboratoarele L’Oréal, cea mai recenta gama Elsève duce inovatia din domeniul ingrijirii parului la un nou nivel. Noua formula imbunatatita cu Arginine reprezinta rezultatul unei descoperiri stiintifice majore:

Parul nu poate creste fara acest aminoacid din care se obtine in mod natural keratina. Cercetarii L’Oréal au dovedit ca o furnizare adecvata de Arginina este indispensabila in ajutarea parului sa creasca mult mai rezistent si in mentinerea potentialului de longevitate a fibrei capilare.

Datorita acestei descoperiri, laboratoarele noastre au proiectat o formula revolutionara pe baza de Arginina care capabila, pentru prima data, de o tripla actiune: hraneste bulbul, consolideaza radacina si restructureaza fibra.

Asa cum produsele din gama Arginine Resist X3 adera perfect la fibra, acestea ajuta la optimizarea cresterii prin consolidarea firului de par fragil, subtire si cu tendinta de cadere. Imbunatatirea calitatii parului cu Arginina este mult mai eficient, deoarece diferite produse sunt utilizate in combinatii inteligente cu aplicatii multiple. Arginine Resist X3 deschide drumul catre o noua era de ingrijire a parului fragil si subtire astfel incat sa-si poata recastiga toata vigoarea si dinamismul.

Testele o demonstreaza! 95% dintre femei au vazut diferenta dupa ce au utilizat produsul timp de doar 9 zile.

Si cu 64% mai putine fire par pierdute dupa prima aplicare!

Rezultate vizibile au transformat gama intr-un succes imediat, iar Arginine Resist X3 a devenit, din prima saptamana in care s-a lansat, cea mai vanduta linie de ingrijire a parului din Franta, Germania, Mexic si Argentina.