"Coaforii impotriva SIDA" sarbatoreste 10 ani de existenta.

"Coaforii impotriva SIDA", programul emblematic initiat de Divizia de Produse Profesionale a L'Oréal, in colaborare cu UNESCO si Fundatia L'Oréal, a aniversat 10 ani de existenta in 2011.

O noua campanie in 2011


Dupa un deceniu de la crearea sa, inca mai are acelasi obiectiv: sa faca din coafori jucatori activi in prevenirea SIDA. Pe 1 decembrie 2011, de Ziua Mondiala Anti-SIDA, un nou kit de invatamant a fost lansat sub supravegherea UNESCO: patru videoclipuri noi care se ocupa de SIDA prin intermediul a patru teme diferite, un test educational si un concurs online. Aceasta a 10- a aniversare a dat nastere, de asemenea, la actiuni locale peste tot in lume. Coaforii impotriva SIDA a mobilizat deja 1,5 milioane de coafori din 35 de tari pana in prezent.

Legaturi sociale puternice


Cu aceste instrumente interactive, Coaforii impotriva SIDA sprijina coaforii profesionisti in misiunile lor, care au ca scop sensibilizarea publicului larg cu privire la pericolele HIV si combaterea comportamentul negativ si stigmatizant asociat cu boala. Acest program ii tine informati prin integrarea unor secvente educationale privind prevenirea SIDA in cursurile lor avansate "de afaceri". Odata instruiti, coaforii , la randul lor, joaca un rol esential in cresterea gradului de constientizare si educatie. Coaforii realizeaza o mare comunitate in care legaturile lor sociale puternice cu clientii si abilitatile de comunicare sunt mijloace eficiente pentru transmiterea acestui tip de informatii.

Cifre Principale

  • 1,5 de milioane de coafori mobilizati
  • 35 de tari implicate in programul "Coaforii impotriva SIDA"

Parerea Specialistilor

Pentru mai multe informatii despre acest subiect , a se vedea fisierele de date GRI: