BB Cream by Garnier
Brands

BB Cream de la Garnier

Pana astazi, a fost doar o speranța...

Acum, Garnier ofera un produs de infrumusetare SIMPLU SI EFICIENT: BB Cream Miracle Skin Perfector

In sfarsit, un produs complet destinat ingrijirii pielii care da rezultate IMEDIATE.

Un secret al frumusetii din Asia care imbina cele mai bune produse destinate ingrijirii pielii cu cele mai bune produse de machiaj intr-un singur produs.

Ce se afla in spatele initialelor BB? Un balsam impotriva petelor, creat in anii '50 de un dermatolog german si care are proprietati uluitoare de calmare a pielii si de mascare a petelor dupa efectuarea procedurilor dermatologice.

Descoperita de o stea de cinema din Coreea, renumita pentru pielea sa perfecta, crema BB a generat un freamat imens care a ajuns la apogeu in urma cu cinci ani in Coreea. Intr-o tara in care femeile cumpara in medie sapte produse, Crema BB a devenit incredibil de populara si cunoaște un succes masiv in prezent in Asia.

Garnier initiaza in prezent un val destinat liniei BB in Europa prin lansarea primei creme BB accesibile ca pret si a carei formula este destinata in special pielii caucaziene.

Formula pentru Crema BB lansata de Garnier are drept caracteristici o tehnologie-punte exclusiva care imbina cele mai bune mijloace de ingrijire a pielii cu beneficiile machiajului. O noua generatie de ingrijire a pielii care confera imediat multiple beneficii printr-un singur gest!

Deci care este secretul din spatele formulei Garnier BB Cream?

Formula sa contine microsfere de acizi hialuronici care patrund in piele pentru a asigura confort si hidratare timp de 24 de ore. Vitamina C reactiveaza imediat stralucirea si splendoarea. Cantitatea corecta de pigmenti minerali s-a adaugat formulei pentru a fi absorbita imediat de piele pentru un aspect natural, un al doilea strat de piele impecabila.

Cinci beneficii intr-un singur produs - asta se pretinde de la BB Cream Miracle Skin Perfector by Garnier:

Uniformizeaza culoarea tenului

Corecteaza liniile fine si petele

Reinnoieste stralucirea

Hidratare 24 de ore

SPF Protectie UV 15

O solutie inteligenta si practica de a simplifica viata de zi cu zi a femeilor!