Cursuri de instruire pentru manageri

Departamentul EHS al grupului si departamentul de Operatiuni LFD (1) au furnizat managerilor doua cursuri de formare care vizeaza sporirea gradului de constientizare a abordarea companiei in privinta securitatii.

Training-uri pentru manageri

"Siguranta si Viziune de Lider" este un curs destinat directorilor si managerilor de locatii, directorilor tehnici si managerilor lantului de aprovizionare, precum si membrilor ai comitetelor de gestionare a fabricilor, centre de distributie si locatii administrative, inclusiv managerii de sanatate si siguranta. Seminarul, organizat impreuna cu CEDEP (2), este destinat mai multor companii, ceea ce permite discutii despre diferite puncte de vedere din sfera securitatii. Programul ofera continut practic culturii securitatii, direct din rapoartele de la DuPont de Nemours, povestiri personale de la managerii industriali din diverse companii si continutul teoretic privind gestionarea stresului si a riscurilor in luarea deciziilor. 88 de manageri L'Oréal au fost deja la curs, inclusiv 42 in 2011.

"EHS Operations & Labs" este un curs de formare destinat sefilor de echipa si membrii comitetelor de management ale fabricilor, centre de distributie si laboratoare, precum si manageri de sanatate si siguranta a muncii. Cursul, care este foarte operational, raspunde la intrebarea: "Cum conduceti zi de zi, avand in vedere aspecte de sanatate si siguranta a muncii, si cum incorporati aceste aspecte in planurile de schimbare?". Proiectat la inceputul anului 2011, cursul a fost realizat anul acesta de 132 de europeni si 24 de mexicani si va fi lansat in America de Nord si Asia in 2012.


Nathalie CARLETTO, Lfd Operations Manager, L'Oréal

Nathalie CARLETTO, Lfd Operations Manager, L'Oréal

Marturisire


Nathalie CARLETTO, Lfd Operations Manager, L'Oréal

Nathalie CARLETTO, Lfd Operations Manager, L'Oréal

"CEDEP ne-a oferit profesori/cercetatori de talie mondiala. Si conectarea cu alte companii a permis managerilor sa-si compare cultura si practicile de securitate si cu alti manageri de locatii in diferite sectoare cu responsabilitati diferite. Managerii de locatii din orice societate sunt acum constienti de faptul ca ei impartasesc aceleasi probleme si provocari".

(1)Invatare pentru dezvoltare, formarea grupului si departamentul de dezvoltare.
(2)Centrul European pentru Dezvoltare Executiva.

Parerea Specialistilor

Pentru mai multe informatii despre acest subiect, a se vedea fisierele de date GRI: