L'Oréal SUA se intrece

Implementata in parteneriat cu Agentia de Protectie a Mediului din SUA, provocarea "Eu am puterea" a reusit sa dinamizeze angajatii L'Oréal din Statele Unite ale Americii.

Pam ALABASTER, Director Corporate Communications, Sustainable Development si Public Affairs

Marturisire


Logo-ul I’ve Got the Power

Pam Alabaster, Director Comunicare Corporatista , Dezvoltare Durabila si Afaceri Publice de la L'Oréal SUA, prezinta proiectul. "Pentru o perioada de sase luni care incepe la 1 august 2011, angajatii L'Oréal din Statele Unite ale Americii de la sediul New York City au fost chemati sa participe la Provocarea de Conservare a Energiei "Eu am puterea", implementata in parteneriat cu Agentia pentru Protectia Mediului (EPA) din SUA.

Aceasta campanie a fost motivata de cunoasterea faptului ca: 45 % din gazele cu efect de sera din SUA sunt emise de spatii comerciale si se estimeaza ca 30 % din energia consumata in aceste cladiri este pierduta. Scopul a fost de a reduce consumul de energie a sediului L'Oréal SUA prin recompensarea echipei care a obtinut cea mai buna rata de reducere.

Cu acest scop, angajatilor participanti li s-au amintit actiunile simple pe care le pot face pentru a preveni pierderile de energie, cum ar stingerea luminilor si computerelor atunci cand parasesc statiile de lucru si birourile.

O pagina de Facebook a fost, de asemenea, creata pentru a sensibiliza participantii.
Dar aceasta provocare a fost doar o fateta a numeroaselor masuri de economisire a energiei luate de L'Oréal SUA, cum ar fi instalarea de panouri solare pe Piscataway si Franklin, utilizarea de hidroenergie electrica, precum si instalarea iluminatului cu LED-uri. In 2011, inainte de termen, aceste actiuni au permis filialei sa ajunga la o reducere de 46 % a emisiilor de gaze cu efect de sera".

Parerea Specialistilor

Pentru mai multe informatii despre acest subiect, a se vedea fisierele de date GRI: