Peste 170 de angajați L’Oréal România au lucrat în folosul comunității cu ocazia Citizen Day

Ediția cu numărul 9 a Citizen Day a avut loc pe 29 iunie și a adus peste 170 de angajați ai L’Oréal România pentru ziua anuală dedicată responsabilității și voluntariatului.

Citizen Day 2018

Ca în fiecare an, colaborăm cu organizații nonprofit pentru a susține proiecte comunitare. Anul acesta, în parteneriat cu Asociația WorldVision România, care desfășoară programe de intervenție umanitară și dezvoltare pentru comunitățile dezavantajate, am venit în ajutorul unei școli din sectorul 5 al Bucureștiului. Voluntarii L’Oréal România și-au dedicat o zi întreagă renovării și îmbunătățirii școlii și au contribuit la dezvoltarea unui spațiu educațional modern pentru elevi.

 

Activitățile de voluntariat desfășurate au vizat recondiționarea și reamenajarea sălilor de clasă, montarea de mobilier nou pentru modernizarea unei săli, igienizarea și vopsirea spațiilor comune, precum și transformarea unei biblioteci în sală de clasă.  Peste 200 de elevi beneficiază de rezultatul acțiunii.

 

Citizen Day 2018 a adus un total de peste 1,000 de ore de voluntariat în folosul organizației partenere și a contribuit la îmbunătățirea condițiilor de învățământ pentru elevii beneficiari.