L’Oréal Paris transformă moda și frumusețea într-o paradă deschisă tuturor, de data aceasta pe Sena!
Brands

În cadrul Paris Fashion Week®, Le Défilé L’Oréal Paris își arată angajamentul pentru incluziune printr-o defilare de modă care celebrează frumusețea, moda și diversitatea și care va fi deschisă publicului larg și transmisă live în toată lumea. 

 

LeDefile

O scenă plutitoare pe fluviul Sena: locul în care moda întâlnește Parisul 

Le Défilé L’Oréal Paris va avea loc pe un podium customizat pentru o defilare unică pe apă, o structură creată pentru prima dată pe fluviul Sena. Podiumul a fost proiectat pentru a fi vizibil pentru o audiență cât mai mare, de pe malul fluviului, iar, la fel ca pentru show-ul din 2017 de pe Champs-Elysées, pentru care a fost oprit traficul pe cea mai faimoasă arteră a Parisului, pe timpul Le Défilé L’Oréal Paris 2018, traficul pe Sena va fi oprit.

 

’Le Défilé L’Oréal Paris reprezintă oportunitatea noastră de a împărtăși o experiență extraordinară în cadrul Paris Fashion Week! Suntem încântați să invităm mii de persoane să celebrăm public, pe fluviul Sena ca fundal maiestuos, elementele care concep ADN-ul brandului nostru – Paris, frumusețe, creativitate, modă și diversitate . Scopul nostru, ca oricând, este de a fi deschizător de drumuri în a face trendurile din modă și frumusețe accesibile tuturor’’, a declarat Pierre-Emmanuel Angeloglou, Global Brand President pentru L’Oréal Paris. 

 

Le Défilé L’Oréal Paris va fi live pe pagina de Facebook L’Oréal Paris
Pe 30 septembrie la ora 15:00