L’Oréal România lansează o campanie de reciclare a produselor cosmetice, în parteneriat cu Auchan
Group

L’Oréal România invită clienții Auchan să recicleze ambalajele produselor cosmetice folosite. Compania pune la dispoziția clienților Auchan urne de reciclare a ambalajelor produselor cosmetice. Creat sub forma unui proiect pilot, programul își dorește să crească nivelul de conștientizare a beneficiilor reciclării și interesul pentru protejarea mediului.

SBWA_Auchan

Până pe 21 octombrie, consumatorii care aduc în locațiile participante Auchan un recipient gol de la orice produs cosmetic, vor fi premiați pentru acțiunea lor sustenabilă. Proiectul se implementează în Hipermarketurile Auchan din toată țara (cu excepția locațiilor Auchan Iași, Auchan Crângași, Auchan Constanța Sud, Cluj Nord, Târgu-Mureș Sud și Auchan Bacău).

L’Oréal crede în frumusețea sustenabilă, prietenoasă cu mediul, iar acesta este un angajament de lungă durată al companiei. Păstrarea biodiversității și minimizarea impactului asupra planetei sunt priorități pentru L’Oréal, iar, prin programul de sustenabilitate Sharing Beauty With All, ne-am setat patru piloni de acțiune (Inovare sustenabilă, Producție sustenabilă, Trai sustenabil și Dezvoltare sustenabilă) și un scop amplu în ceea ce privește producția produselor noastre – reducerea amprentei de mediu cu 60% până în 2020.

Programul L’Oréal de sustenabilitate – Sharing Beauty With All – reprezintă angajamentul nostru pentru avansarea de practici sustenabile în toate sferele afacerii noastre. Ne-am asumat obiective măsurabile până în 2020 la nivelul întregului lanț valoric pentru a limita impactul asupra mediului și a aduce o contribuție pozitivă ecosistemelor. Sharing Beauty With All reprezintă un pilon fundamental al transformării companiei și o prioritate strategică pentru toate echipele L’Oréal.

Pentru mai multe detalii despre angajamentele noastre de sustenabilitate, accesați www.sharingbeautywithall.com

Regulamentul campaniei este disponibil aici: http://www.loreal.ro/media/news/2017/jan/regulament-sharing-beauty-with-all