Premiile internaționale pentru Responsabilitate Socială în Dermatologie – aplicațiile sunt deschise!
Group

În iunie 2019, Gala Premiilor Internaționale pentru Responsabilitate Socială în Dermatologie (EN – IASRD) va avea loc la Congresul Mondial în Dermatologie de la Milano. Ajuns la cea de-a treia ediție, evenimentul va premia, și de data aceasta, inițiativele sociale derulate de către dermatologi care au un impact pozitiv asupra sănătății pielii și care susțin și îngrijesc pacienții cu afecțiuni dermatologice.

International Awards for Social Responsibility in Dermatology_2019

Ce proiecte sunt eligibile?

Cea de-a treia ediție a Premiilor va recompensa proiectele depuse care se încadrează într-una dintre cele trei categorii: prima categorie are în vedere educația pentru sănătatea pielii și modalități de prevenție a afecțiunilor, ce poate include workshop-uri informative și sfaturi legate de factorii de mediu și traiul sănătos. Categoria a doua acoperă inițiativele care îmbunătățesc calitatea vieții și încrederea în sine a persoanelor cu afecțiuni ale pielii, prin susținere fizică și psihologică în plus față de tratament. Cea de-a treia și ultima categorie are în vedere proiectele care promovează accesul la tratament și la intervenții corective, precum consultații gratuite, traininguri pentru asistente sau workshopuri de machiaj.

Câștigătorii Premiilor Internaționale pentru Responsabilitate Socială în Dermatologie

Cinci câștigători vor fi selectați, câte unul din fiecare regiune ILDS (Liga Internațională a Societăților Dermatologice) principală (Europa, America de Nord, America Latină, Asia Pacific și Africa-Orientul Mijlociu). Fiecare câștigător va primi un grant de 20.000 de Euro, oferit de către o comisie independentă de cinci medici dermatologi din partea ILDS, formată din câte un reprezentat al fiecărei regiuni. Poți vedea câștigătorii ultimei ediții, care a avut loc în 2015, aici.

Cum este L’Oréal implicată?

De la tratamente la încredere în sine, de la îmbunătățirea stării de bine la integrare socială, proiectele premiate vor întruchipa valorile pe care L’Oréal le consideră esențiale. Pentru persoanele cu afecțiuni dermatologice, îngrijirea pielii nu se rezumă doar la sănătatea fizică. Implică, de asemenea, starea de bine și încrederea de sine, care merg mai departe de tratament; deoarece îngrijirea adecvată îți permite să te bucuri de o viață socială cu mai multă încredere de sine. Grupul L’Oréal, conștient de importanța acestor aspecte, susține și contribuie la dezvoltarea de inițiative sociale inovatoare în dermatologie în toată lumea.

Cum poți aplica?

Toate informațiile legate de Premiile Internaționale pentru Responsabilitate Socială în Dermatologie și detalii privind modul de aplicare pot fi accesate pe www.inspireskinconfidence.com.

Data limită pentru trimiterea aplicațiior este 4 martie 2019. Aplică aici