L’Oréal și Valentino anunță un acord global pe termen lung pentru parfumuri fine și cosmetice de lux
 
Group

L’Oréal și Valentino anunță semnarea unui acord de licență global pe termen lung pentru crearea, dezvoltarea și distribuirea de parfumuri fine și cosmetice de lux sub umbrela brandului Valentino.

Valentino

L’Oréal și Valentino anunță semnarea unui acord de licență global pe termen lung pentru crearea, dezvoltarea și distribuirea de parfumuri fine și cosmetice de lux sub umbrela brandului Valentino.

Creată în Roma în anul 1960, Casa Valentino deține un rol unic în universul de lux ca urmare a tradiției de lungă durată în Haute Couture și datorită viziunii contemporane inovatoare a Directorului Creativ Pierpaolo Piccioli. Sub conducerea de succes a CEO-ului Stefano Sassi și a Directorului Creativ Pierpaolo Piccioli, Valentino întruchipează astăzi imaginea frumuseții, a extraordinarului și a modernității și, astfel, oferă o inspirație puternică pentru crearea de parfumuri și de cosmetice. Cele mai populare parfumuri ale brandului astăzi sunt Valentino Donna, Valentino Uomo și Valentina.

Acordul va porni începând cu data de 1 ianuarie 2019, în urma efectuării aprobărilor de conformitate, dacă este nevoie.

Nicolas Hieronimus, Deputy CEO al L’Oréal, a spus – ‘’Suntem foarte încantați să primim licența Casei Valentino. Îmbinarea unică de prestigiu și modernitate a Valentino se integrează perfect cu portofoliul nostru și va fi o atracție pentru consumatorii tineri din toată lumea.’’

Stefano Sassi, CEO al Valentino, a spus – ‘’Suntem foarte bucuroși să începem această nouă aventură împreună cu L’Oreal pentru a ne dezvolta și mai mult afacerea în frumusețe. Credem că Valentino are un potential mare și, împreună cu expertiza excepțională a L’Oreal în indsutrie, vom putea să ne realizăm acest potential.’’